Miranda.cz

Fórum o messengeru Miranda
Právě je 30.5. 2016, 10:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 625 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 42  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Tipper YM [vývoj ukončen]
PříspěvekNapsal: 27.1. 2007, 0:01 
Offline
PACK Admin
PACK Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7. 2006, 16:18
Příspěvky: 637
Bydliště: Lbc
Ukončení vývoje - 2.8.2012
Vzhledem k nedostatku času jsem nucen vývoj pluginu oficiálně ukončit. Budu rád, pokud se najde někdo, kdo mě nahradí a přivede plugin znovu k životu. Poslední verze zdrojových kódu je k dispozici v příloze tohoto příspěvku. Použití zdrojáků s sebou nenese žádná speciální omezení, pouze prosím o dodržení licence GNU GPL.

Tipper YM v2.1.0.4
Upraveny plugin Tipper. Kdo ma zajem, muze ho vyzkouset. Vsechny napady a pripominky jsou vitany. Stejne jako hlaseni pripadnych bugu :wink:

Zmeny oproti puvodni verzi
:arrow: Jednoducha podpora skinovani (pozadi + bocni pruh) s podporou pro obrazky s alfa kanalem (pruhlednosti)
:arrow: "Dvouurovnovy" rozsireny tooltip nad tray ikonou s moznosti konfigurace
:arrow: Podpora pro SmileyAdd (graficke smajliky v tooltipu)
:arrow: Menu pro kopirovani polozek tooltipu do schranky (CTRL+C kdyz je zobrazen tooltip)
:arrow: Nove ikony (XStatus, Gender - gender.dll nebo uinfoex.dll, Country Flags - flags.dll, Fingerprint - fingerprint.dll)
:arrow: Spravne zobrazuje nastavenou status message pro dany protokol ve stavove liste
:arrow: Zobrazuje nastaveny XStatus u ICQ
:arrow: Necte status message kontaktu pri vlastnim stavu invisible
:arrow: Nacteni XStatusu po najeti na kontakt pokud je vypnute automaticke nacitani (neplati pro stav invisible)
:arrow: Moznost zachovat puvodni velikost avataru

Zmeny ve verzi 2.1.0.4
! opravena chyba s pretecenim bufferu

Zmeny ve verzi 2.1.0.3
! opraveno padani pri nacitani NULL hodnoty z db

Zmeny ve verzi 2.1.0.2
+ opraveno zobrazeni stavove zpravy kontaktu
! opraven mozny crash pri pouziti %sys:account%

Zmeny ve verzi 2.1.0.1
+ implementovany zmeny z originalniho Tipperu
! opraven crash pri nacitani zpravy stavu

Zmeny ve verzi 2.1.0.0
+ 64bit verze

Nahledy
Obrázek ... Obrázek ... Obrázek

Stazeni

Tipper YM


Přílohy:
tipper-ym_src.zip [138.91 KiB]
158 krát

_________________
Obrázek
Obrázek ...:: miranda-easy.net ::...


Naposledy upravil yaho dne 2.8. 2012, 20:49, celkově upraveno 80
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.1. 2007, 0:33 
Offline
Junior člen
Junior člen

Registrován: 12.8. 2006, 9:18
Příspěvky: 121
yaho píše:
Taky mi to nedalo a mala uprava tipperu je na svete :twisted:
Po najeti na ikonku ICQ ve stavove liste zobrazuje XStatus. Dale spravne ukazuje nastavenou status message pro dany protokol. K tomu je ovsem potreba plugin NewAwaySystem, jinak se zobrazuje defaultni zprava jako doposud.
STAZENI

Jinak v Cecku skoro neprogramuji, a proto muze modifikace obsahovat chyby, ale snazil jsme se je vsechny vychytat. Tak pripadne hlaste bugy ;)

Díky, posílal si diff autorovi?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.1. 2007, 0:55 
Offline
PACK Admin
PACK Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7. 2006, 16:18
Příspěvky: 637
Bydliště: Lbc
e1ko píše:
Díky, posílal si diff autorovi?

Zatim ne, uvidim az podle toho, jak to pojede ostatnim. Nechci autorovi posilat nejaky "gulas".

_________________
Obrázek
Obrázek ...:: miranda-easy.net ::...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.1. 2007, 13:57 
Offline
Senior člen
Senior člen

Registrován: 13.4. 2006, 18:47
Příspěvky: 442
Bydliště: Praha a okolí
Yaho: ten xStatus u me funguje vyborne, dobra prace :) NAS nepouzivam takze tam to neposoudim, ale to me ani netizi.. ;)

_________________
Obcas se sem podivam, ale uz ne tak casto jako driv :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.1. 2007, 14:12 
Offline
Junior člen
Junior člen
Uživatelský avatar

Registrován: 21.8. 2006, 21:42
Příspěvky: 146
Bydliště: Děčín
no ja v tom zas nevidim velkou vyhodu, spis by me vic poteislo, dkyby to ukazovalo po najeti na ikonku u hodin...

_________________
Život je svině, proto buď jako on!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.1. 2007, 15:08 
Offline
PACK Admin
PACK Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.8. 2005, 14:38
Příspěvky: 1001
Bydliště: Ivančice
yaho píše:
Taky mi to nedalo a mala uprava tipperu je na svete :twisted:
Po najeti na ikonku ICQ ve stavove liste zobrazuje XStatus. Dale spravne ukazuje nastavenou status message pro dany protokol. K tomu je ovsem potreba plugin NewAwaySystem, jinak se zobrazuje defaultni zprava jako doposud.
STAZENI

Jinak v Cecku skoro neprogramuji, a proto muze modifikace obsahovat chyby, ale snazil jsme se je vsechny vychytat. Tak pripadne hlaste bugy ;)


Konecne vidim status co mi nastavuje watrack do stavu online na jabberu ;-) Parada. Jeste by bodlo aby to tu samou bublinu ukazalo i pri najeti na ikonu v systray

_________________
...
Vyzkoušejte Mir4nda IM™ Pack | Olé Corrida... .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.1. 2007, 15:44 
Offline
Senior člen
Senior člen

Registrován: 13.4. 2006, 18:47
Příspěvky: 442
Bydliště: Praha a okolí
insekticid píše:
Konecne vidim status co mi nastavuje watrack do stavu online na jabberu ;-) Parada. Jeste by bodlo aby to tu samou bublinu ukazalo i pri najeti na ikonu v systray

Presne... to je ta nejvetsi uzitecnost :)

_________________
Obcas se sem podivam, ale uz ne tak casto jako driv :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.1. 2007, 16:46 
Offline
Junior člen
Junior člen
Uživatelský avatar

Registrován: 21.8. 2006, 21:42
Příspěvky: 146
Bydliště: Děčín
Tome píše:
insekticid píše:
Konecne vidim status co mi nastavuje watrack do stavu online na jabberu ;-) Parada. Jeste by bodlo aby to tu samou bublinu ukazalo i pri najeti na ikonu v systray

Presne... to je ta nejvetsi uzitecnost :)


no uz sem to psal o 3 posty vejs :twisted:

_________________
Život je svině, proto buď jako on!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27.1. 2007, 16:53 
Offline
Senior člen
Senior člen

Registrován: 13.4. 2006, 18:47
Příspěvky: 442
Bydliště: Praha a okolí
Radius píše:
no uz sem to psal o 3 posty vejs :twisted:

ja myslel ten WATrack, ale to jedno, nebudem tu sirit OT ;)

_________________
Obcas se sem podivam, ale uz ne tak casto jako driv :)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28.1. 2007, 13:32 
Offline
PACK Admin
PACK Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7. 2006, 16:18
Příspěvky: 637
Bydliště: Lbc
S tou bublinu v systray se pokusim taky neco udelat. Bude to asi trochu slozitejsi, ale uvidim co se da delat. :)

_________________
Obrázek
Obrázek ...:: miranda-easy.net ::...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28.1. 2007, 17:35 
Offline
Junior člen
Junior člen
Uživatelský avatar

Registrován: 21.8. 2006, 21:42
Příspěvky: 146
Bydliště: Děčín
yaho píše:
S tou bublinu v systray se pokusim taky neco udelat. Bude to asi trochu slozitejsi, ale uvidim co se da delat. :)


dik :twisted: :!: :arrow:, to by se fakt siklo a myslim ze i autor tipperu by to ocenil

_________________
Život je svině, proto buď jako on!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28.1. 2007, 17:41 
Offline
PACK Admin
PACK Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 26.7. 2006, 16:18
Příspěvky: 637
Bydliště: Lbc
Radius píše:
... to by se fakt siklo a myslim ze i autor tipperu by to ocenil

Myslim, ze autor tipperu by to mel za chvili, ale bud se mu do toho nechce nebo jeste od nikoho nedostal ten spravny tip.

_________________
Obrázek
Obrázek ...:: miranda-easy.net ::...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 29.1. 2007, 14:27 
Používám tento plugin ale v možnosti nastavení -> vlastní úpravy se mi neobjeví položka "rychlá nápověda" a tudíž žádné nastavení. Nevíte kde je problém? Díky


Nahoru
  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.1. 2007, 13:12 
Offline
PACK Admin
PACK Admin
Uživatelský avatar

Registrován: 11.8. 2005, 14:38
Příspěvky: 1001
Bydliště: Ivančice
Bob píše:
Používám tento plugin ale v možnosti nastavení -> vlastní úpravy se mi neobjeví položka "rychlá nápověda" a tudíž žádné nastavení. Nevíte kde je problém? Díky


Verze tipperu? stare verze mely nastaveni v doplnkach

_________________
...
Vyzkoušejte Mir4nda IM™ Pack | Olé Corrida... .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31.1. 2007, 14:16 
Verze tipperu je 0.3.0.5, v doplnkach jsem taky nastaveni nenasel...


Nahoru
  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 625 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 42  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz